jueves, 22 de mayo de 2008

Caterías inferiores(24-25 de maio)

PONTE OURENSE 3 - VERIN 1(encontro xogado onte ás 19:30 hs)
(Gracias ao adestrador dos infantís, Iván Teixeira, pola crónica do encontro)

Os infantís do verin non conseguiron na tarde de onte, a clasificacion para as semifinais da copa diputación ao perder por 3 goles a 1 fronte a un Ponte que tamen necesitaba gañar pero cunha diferencia de 8 goles.
O partido estivo igualado, na primeira parte o resultado era de un a un, pero xa na segunda parte cando quedaban 10 minutos chegou o gol do Ponte que se adiantaba no marcador. Despois pouca historia, xa que o Verín se lanzou a polo empate e nunha contra moi ben montada sentenciaba o partido o equipo pontino.
Así rematou entón unha gran tempada dos infantís do verin que pelexaron ata o final.
  • O partido de volta de fase de ascenso á liga galega infantil por mutuo acuerdo de ambos clubes R.de Bahía-Verin c.f., celebrarase o vindeiro venres 23 de maio ás 20:30 horas no campo de San Amaro (Pontevedra). O VERÍN NON TEN XOGADORES SUFICIENTES POR UNHA EXCURSIÓN DOS RAPACES. É DE SUPOÑER QUE O RESULTADO SERÁ VICTORIA 3-0 DO RÁPIDO.
  • O sábado día 24 de maio ás 11:30 hs. no campo de oira Pabellon c.f.(D)-Verin c.f.(Partido de copa diputación dos alevíns): 0-3